Velkommen i Ungdomsskolen 2023/2024

Kære elever og forældre.

Det er mig en stor glæde, at kunne præsentere dette års program for skoleåret 2022/23. Et program for unge, som byder på en helt masse sjove og oplevelsesrige aktiviteter. Ungdomsskolen er et sted, hvor der er plads til den enkelte. Her kan du komme i din fritid, og udfolde dine personlige interesser med gode venner, og samtidig møde andre unge fra Mors.

Kernen i Ungdomsskolen er, at vi tilbyder en bred vifte af tilbud i fritiden! Vores elever er vidt forskellige, og derfor bestræber vi os på, at tilbyde undervisning, som tilgodeser dette. Som Ungdomsskolens formålsparagraf beskriver det:

 

”§1. Ungdomsskolen skal give unge mulighed for at fæstne og uddybe deres kundskaber, og give dem forståelse af og dygtiggøre dem til samfundslivet og bidrage til at give deres tilværelse forøget indhold samt udvikle deres interesse for og evne til aktivt medvirken i et demokratisk samfund.”

 

Udover et imponerende program med noget for enhver smag, så er der også nye projekter under Ungdomsskolens tag. MakerSpace og Ophav Limfjorden. Begge projekter rummer en kreativ læringsform, hvor der arbejdes med idéudvikling samt innovative løsninger. Derudover er projektmedarbejderen i ”Mindre røg på Mors/KRAM” placeret i Ungdomsskolen. Læs mere om projekterne her i programmet.

 

Jeg har selv deltaget i en masse af Ungdomsskolens aktiviteter, og det har givet mig oplevelser for livet! Ungdomsskolen er et trygt sted, hvor der altid tages hånd om de unge. De voksne på Ungdomsskolen er meget imødekommende, sjove, ambitiøse og altid fyldt af god energi! 

 

Jeg håber rigtig meget, at du har lyst til at være med.

Rigtig god fornøjelse!

 

Formand for Ungdomsskolens bestyrelse

Charlotte Amalie Holm

 


  • Charlotte Amalie Holm
    Charlotte Amalie Holm
    Formand for Ungdomsskolebestyrelsen