Praktiske informationer


Vigtig information om Ungdomsskolens fritidsundervisning:

Er du mellem 13 og 18 år?

Så skulle du ta' og bruge Ungdomsskolen Mors - den er faktisk til for dig!

Ring på tlf. 99 70 62 80, eller mail på ung@morsoe.dk
- du kan også bare komme på vores kontor på Spurvevej 2, 7900 Nykøbing Mors.

Vi glæder os til at se dig!

 

Tilmelding:

Tilmeldingsfristen for ungdomsskolens fritidskurser er som altid nævnt i brochure eller på hjemmesiden med mindre andet er angivet telefonisk eller pr. brev. Tilmelder du dig senere, har du ingen indflydelse på holdenes oprettelse. Du modtager et brev om dine kurser oprettes. 

Mødepligt:

Undervisningen er frivillig, men når du har tilmeldt dig et kursus, sætter ungdomsskolen mange ressourcer af til din deltagelse. Derfor er det vigtigt kun at vælge det, du har tid til. Hvis du undtagelsesvis alligevel bliver forhindret, så meld fra 14 dage før kursusstart. Til de åbne værksteder er der ikke mødepligt. 

Forsikring:

Ungdomsskolen har ikke mulighed for at ulykkesforsikre sine elever. Det er jeres egne forsikringer der dækker uanset hvilke aktiviteter vi gennemfører. 

Kursusbevis:

Ungdomsskolen udsteder kursusbevis, hvis du ønsker det. 

Pris:

Hvor intet andet er angivet, afholder ungdomsskolen alle udgifter vedr. kurset. Ønsker du at bruge flere materialer, end læreren har afsat til holdet, må du selv betale. Forhør dig hos din lærer om, hvad der kan lade sig gøre. 

Befordring:

Hvis der er udfordringer ved at komme frem og tilbage fra vores holdundervisning, er Ungdomsskolen behjælpelig med at organisere samkørsel eller lignende. 

Kontakt Ungdomsskolen på 99 70 62 80 eller pr mail: ung@morsoe.dk, hvis du ønsker hjælp til transport.

Hvem kan benytte Ungdomsskolen:

Alle unge fra 7. klasse til 18 år. Er du ældre, så forhør dig om mulighederne.

Mangler der noget i programmet?:

Så lav dit eget hold!

NB. Når Ungdomsskolen opretter hold, har vi udgifter til instruktører, materialer m.m. Derfor er det meget vigtigt, at du, hvis du bliver forhindret, også husker at melde fra, så flest muligt kan få glæde af tilbuddene.