Thy Party 2017

Thy Party er et LAN-party og et professionelt e-sports event.

I år afholdes Thy Party i samarbejde med Morsø Ungdomsskole i Jyske Bank Arena i Nykøbing Mors. Der bliver plads til 600 deltagere i de to store haller, og prisen for at deltage er 300 kr. for hele weekenden.

Thy Party's formål er at samle computerinteresserede unge til samværs-skabende arrangementer, og derved være med til at fremme interessen for e-sport i Thy og omegn, samt styrke fællesskabet herom. Derfor afholdelses der computerparty's med strukturede turneringer inden for forskellige spilgenrer. Dette foregår i et hyggeligt, sjovt og konkurerende miljø, hvor der er, og skal være, plads til alle uanset niveau. 

Thy Party er inspireret af det tidligere "Network Congestion", som var et computerparty under Sydthy Ungdomsskole, og foregik på Bedsted Skole frem til 2006. Thy Party har kørt siden 2010. En del af de unge drenge, som selv var deltagere ved "Network Congestion" er nu med til at arrangere Thy Party, for at kunne være med til at give andre unge spilinteresserede de samme muligheder for at dyrke deres interesse for computer, som de selv havde med "Network Congestion".


Tidspunkt: 22. - 24. september 2017
Sted: Jyske Bank Arena, Nykøbing Mors
Pris: 300 kr.

https://thy-party.dk/

Download den vedhæftede fil: thyparty-2017.pdf